Online diensten | Beeldbellen


Bij huisartsenpraktijk Montis is het mogelijk om een beeldafspraak in te plannen bij alle zorgverleners. Dat betekent dat de huisartsen, de praktijkondersteuners somatiek en de praktijkondersteuners GGZ de optie voor beeldbellen aanbieden. Dit is geschikt voor bijvoorbeeld huidklachten, vragen over anticonceptie, psychische klachten of een vervolgconsult bij de huisarts of praktijkondersteuner. In MijnGezondheid.net kunt u zelf een beeldbelafspraak inplannen met uw zorgverlener. U kunt hiervoor ook telefonisch contact opnemen met de assistente.

Beeldbellen in stappen

U heeft een beeldbelafspraak met uw hulpverlener.
Rond het afgesproken tijdstip krijgt u een bericht via SMS of mail op uw mobiele telefoon of op uw computer. Hieronder volgen de stappen voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Voor de computer zijn deze stappen ongeveer gelijk.

             

Klik op de blauwe link
Dan verschijnt het volgende op uw telefoonschermVul in het vakje 'Enter your name' uw naam in.
Klik op de paarse/donkerblauwe balk op 'Continue'
Dan verschijnt het volgende op uw telefoonschermKlik op ‘request permissions’ om toestemming te kunnen gaan geven voor het gebruik van camera en microfoon.
Dan verschijnt er het volgende op uw telefoonschermU kunt hier de toestemming geven door op 'Sta toe' te klikken. Bij elke smartphone kan er overigens net iets anders staan.
Bijvoorbeeld ‘allow’ of ‘accept’ etc.
Het volgende scherm verschijntU komt nu zelf in beeld. Klik op ‘join meeting’ in de paarse/donkerblauwe balk om in contact te komen met uw zorgverlener.
Nieuws en mededelingen
 Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Geplaatst: 28 maart 2022
Op 14 maart 2022 is de bewustwordingscampagne #brengonsterug gestart. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor het juist retourneren van overtollige medicatie.

Lees meer
CooL - Coaching op Leefstijl
CooL - Coaching op Leefstijl
Geplaatst: 20 september 2021
Wilt u lekker in uw vel zitten? Wilt u zich fitter voelen? Wilt u afvallen maar lukt het niet? Heeft u Diabetes type 2 of een hoog risico hierop? Loopt u kans op een hart- of vaatziekte of heeft u daar nu al last van? Lees dan verder!

Lees meer
Volgjezorg.nl
Volgjezorg.nl
Geplaatst: 11 augustus 2021
Op Volgjezorg kun je toestemming regelen en volgen wat er met jouw medische gegevens gebeurt. Welke gegevens zijn er met jouw toestemming via het Landelijk Schakelpunt gedeeld? Door welke zorgaanbieder(s) zijn ze bekeken? En wanneer? Zo weet je altijd wat er met je medische gegevens gebeurt.

Lees meer